2 april, 2018 Pelle 0Comment

Du kan mycket enkel koppla ditt konto på DP mot Facebook och/eller Google+, och på så sätt göra inloggningen mycket enklare.

Fig 1 Vi börjar med att helt enkelt logga in på vårat konto med användarnamn och lösenord. Så klicka på ”logga in” uppe i vänstra hörnet. Om du inte har ett konto så behöver du skaffa det först, så klicka på registrera och börja med registrera. Glöm inte att registrerings mejlet, ditt konto är inte aktiverat förrns det är konfirmerat.
Klicka på logg in med användarnamn och lösenord
Skriv in ditt användarnamn och lösen ord. Om du klickar på facebook eller google knappen i det här läget finns det en risk för att DP inte känner igen dig och skapar en till profil med dina facebook eller google uppgifter.
Uppe i högra hörnet, klicka ner rullgardinsmenyn och och klicka på ”Ändra min profil.
I din profil, klicka på ”Inställningar” och sedan på ”Social Accounts” och PRESTO, här är det bara att klicka den sociala plattform du vill använda för att logga in. Det är också här du  som du kan ta bort din länk till din sociala plattform.

Jag vet att inlärningskurvan kan vara lite högre på våran nya plattform, men tveka inte att kontakta mig om det är något som ni undrar över.